Univoimaa

Home  >>  Blogi  >>  Univoimaa

Univoimaa

On 17 syyskuun, 2015, Posted by , In Blogi, With Kommentit pois päältä artikkelissa Univoimaa

Univoimaa

 

Ihmiset miettivät usein uniaan. Unien sisällöistä ja tulkinnoista on kirjoitettu valtavasti kirjoja. Harvempi kuitenkaan tietää, että he voivat mm. muuttaa unien sisältöä ja kulkua.
Voit luoda uneen itsellesi myös voimaeläimen, joka suojelee sinua pahoilta asioilta unessa.

Tarvitset vain hetken aikaa. Asetu mukavasti vaikkapa nojatuoliin ja sulje silmäsi. Muistele unta, jonka koet vaikeana. Kun pääset kohtaan, jossa näet jotain ikävää, kuvittele rinnallesi voimaeläin, joka auttaa sinua kohtaamaan vaikean asian. Eläin voi olla suuri ja aggressiivinen tai pieni ja pehmeä. Pääasia, että se antaa rohkeutta sinulle!
Nähdessäsi ikäviä unia sinun kannattaa ”kirjoittaa” niille uusi loppu. Asetu jälleen mukavaan asentoon  ja käy läpi untasi. Kuvittele sille uusi loppu. Yksinkertaista ja hyvin tehokasta!
>br>
Tiesitkö, että ulkoiset asiat vaikuttavat paljon unien sisältöön. On todettu, että ne, jotka stressaantuneena näkevät enemmän unia sopeutuvat kokemaansa stressiin paremmin. Voit siis olla kiitollinen näkemistäsi painajaisista ja ikävistä unista! (Lähde: Unet + painajaiset. J. Paker. 2011)

 

narrative-794978_1280