Ajaminen

Home  >>  Blogi  >>  Ajaminen

Ajaminen

On 1 marraskuun, 2015, Posted by , In Blogi, With Kommentit pois päältä artikkelissa Ajaminen

Ajaminen

Autolla ajaminen on mukavaa. Vai onko? Välillä väsyttää ajaa pitkiä edestakaisia matkoja. Suomessa myös keli on loka- marraskuussa pimeä ja ankea. Sen lisäksi, että juot matkallasi kahvia ja kuuntelet radiota voit kokeilla piristykseksi muutakin.

Aivot tykkäävät jumpasta.

Voit jumpata aivojasi vaikkapa nimeämällä näkemiäsi asioita väärin. Nimeä tienvarren kuusi repuksi ja liikennemerkki liitutauluksi. Tälläisen harjoituksen tiedetään vähentävän esiintymisjännitystä. Myös mielesi virkistyy, kun teet ”outoja asioita”.

Musiikin lisäksi pitkillä matkoilla kannattaa kuunnella äänitteitä. Samalla kun opit uusia asioita pysyt pirteänä liikenteessä. Kokeile kuunnella äänitteitä myös aihealueista, joissa haluat itseäsi kehittää.