Yrittäjyyden Wizard of Oz

Home  >>  Blogi  >>  Yrittäjyyden Wizard of Oz

Yrittäjyyden Wizard of Oz

On 7 maaliskuun, 2016, Posted by , In Blogi, With Kommentit pois päältä artikkelissa Yrittäjyyden Wizard of Oz

Freelancerina oleminen on herättänyt paljon kysymyksia (enemmän kysymyksiä kuin toimintaa?). Markkinointiin tutustuessani olen päässyt mm. suunnittelemaan myyntikirjeitä, miettimään asiakkuuksia ja markkinointitapoja. Työtilan sisustamiseen on mennyt aikaa ja markkinointikirjeiden postittamiseen postimerkkejä.  Paras homma on ollut saada palautetta asiakkailta. Suosittelen lämpimästi kaikille koeluontoisten asiakkuuksien hankkimista. Paras palaute on ollut ehdottomasti heiltä. Jonkun aikaa sitten sain yritystoiminnan puolella työskentelevältä kollegalta hyvän vinkin kirjasta: Anssi Tuulenmäki: Lupa toimia eri tavalla. Tuulenmäki käsittelee kirjan verran sitä, mitä tarkoittaa strateginen innovaatio yrittämisessä. Toinen mielenkiintoisella tavalla kirjoitettu kirja on Ollis Leppäsen : Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin. Kirja käsittelee yritystoimintaa erityisesti innostumisen ja ideoinnin näkökulmasta.