Työterveyshuollon pätevyys

Home  >>  Blogi  >>  Työterveyshuollon pätevyys

Työterveyshuollon pätevyys

On 17 helmikuun, 2018, Posted by , In Blogi, With Kommentit pois päältä artikkelissa Työterveyshuollon pätevyys
Olen viettänyt tämän talven osittain Kuopiossa käyden Työterveyslaitoksen järjestämässä työterveyshuollon pätevyyden antavaa koulutusta. Isona minusta tulee siis työterveyspsykologi 🙂 Koulutus lähenee loppuaan ja jäljellä on enää 3 koulutuspäivää maaliskuun lopulla.
Mitä koulutuksesta on sitten jäänyt käteen? Koulutus on ollut hyvin monipuolinen ja erilaisia luennoitsijoita on ollut runsaasti. Kaikille ammattiryhmille on omat ryhmätapaamiset (esim. psykologeille omat) ja tämän lisäksi meidät on jaettu omiin ryhmiimme niin, että joka ryhmässä on eri ammattialojen edustajat. Moniäänistä keskustelua siis syntyy ja välillä aika kova äänistäkin keskustelua.
Kaikenkaikkiaan TTL:n kurssi on minusta ollut yksi  parhaiten rahaansa vastaavista koulutuksista, jossa olen käynyt ja oppia/välineitä tulee todella runsaasti. Tehtäviä on monentyyppisiä ja ne koskevat työterveyshuollon arkea.  Koulutukseen kuuluu erilaisia kirjallisia yksilö tehtäviä, työpaikkaselvityksen tekeminen oman ryhmän kanssa, haastattelutehtäviä, ryhmätehtäviä ja luentojen kuuntelemista netistä ja livenä.
Työterveyshuollossa työskentelystä on tullut mukava ja lämmin olo ja toivon kovasti että töitä pidemmällä tähtäimellä silläkin saralla löytyy lisää. Tällä hetkellä käyn Savonlinnan työterveys ry:llä parina päivänä kuukaudessa..