Työnohjaajaksi vihdoinkin!

Home  >>  Blogi  >>  Työnohjaajaksi vihdoinkin!

Työnohjaajaksi vihdoinkin!

On 25 tammikuun, 2021, Posted by , In Blogi, With Kommentit pois päältä artikkelissa Työnohjaajaksi vihdoinkin!

Joulukuussa 2020 koitti tuo ihana hetki. Yli kaksi vuotta kestänyt työnohjaajakoulutus saavutti päätöksensä. Ryhmä oli ihana ja kouluttaja valloittava 🙂 (Raija Rantola/Debaatti, Mikkeli) Työnohjaajan työhön pääsi koulutuksen aikana perehtymään hyvin mm. harjoitustyönohjauksissa. Koulutuspäiviä oli kaikkiaan 32. Niiden aikana tutustuttiin mm. dialogiseen työnohjaukseen ja sen välineisiin. Myös vierailevia kouluttajia kävi säännöllisesti. Harjoitustyönohjauksia pidin itse ryhmille, työpareille ja yksilöille. Harjoittelu valmisti mukavasti varsinaiseen työhön, kun kaiken itseä askarruttavan pääsi kysymään ryhmältä ja kouluttajalta. Tämän lisäksi koulutukseen kuului myös pienryhmätyöskentelyä koulutuspäivien välissä.

Oman päättötyöni tein Lean :stä. Analysoin koulutuksen aikana tekemäni esimiestyönohjausryhmän, jossa käytimme lean menetelmiä ryhmän toiminnan avuksi. Lean sopii osaksi työnohjausta erittäin hyvin.

Seuraavana päämääränä onkin lähteä myymään omia työnohjauksia yrityksille/sotepalveluille. Pari verkkopohjaista työnohjausta olen jo myynytkin. Kiitos Petri Pyymäen ihanan myyntivalmennuksen ? (voimaa, rohkeutta ja positiivista mieltä).