Hack the crisis Finland

Home  >>  Blogi  >>  Hack the crisis Finland

Hack the crisis Finland

On 23 maaliskuun, 2020, Posted by , In Blogi, With Kommentit pois päältä artikkelissa Hack the crisis Finland

Osallistuin viikonloppuna kahteen eri ryhmään Hack the crisis Finland tapahtumassa. Osallistujia oli yli 1500 ja erilaisia projekteja/ideoita tuotimme viikonlopun aikana yli 200. Viikonloppu oli erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen. Oli yllättävää miten nopeasti voi vain lähteä työskentelemään aivan vieraitten ihmisten kanssa. Ei siinä paljon esittelyjä tarvittu! Samoin oli yllättävää miten nopeasti työmoraali ottaa vallan. Vaikka en ollut kummankaan ryhmän perusidean keksijä, niin siitä huolimatta oli kyllä vähintääkin 100 % mukana työnteossa. Ei meinannut nukkumisestaan tulla mitään, kun pyöri vain ideat mielessä ? Suosittelen kaikille tämän tyyppistä työskentelyä. Jos ei muuten, niin oppimiskokemuksena!

Tiimissä ”Let’s build our communities online! työskentelin Kimmo Rouhiaisen ja Vivian Leungin kanssa. Mietimme miten ihmisten vuorovaikutus muuttuu netissä ja miten vuorovaikutusta voisi mahdollistaa enemmän. Lopullinen tuotos oli, että nettikommunikaatiossa pitäisi kiinnittää huomiota enemmän psykologisiin asioihin pelkän tekniikan sijaan.

Toisessa tiimissä olin lähinnä sparraajana ja kuuntelijana Oleg Zommersille seaside ”Prepare for the New Normal” jolla oli ideana luona internetpohjaisen viestinnän kautta alusta jossa eri ytyksien työntekijät voisivat työstää ideoita ristiin (sparrata toistensa ideoita).

www-sivut: https://app.hackjunction.com/projects/hack-the-crisis-finland