Inspiroiva työnohjaus koulutus vuoden 2020 huipentumana!

Joulukuussa 2020 koitti pitkään odotettu hetki, kun yli kahden vuoden mittainen työnohjaajakoulutus saavutti päätöksensä. Koulutus oli antoisa, ja Raija Rantolan inspiroiva ohjaus yhdessä ihanan ryhmämme kanssa muodostivat merkittävän kokemuksen. Opiskelimme monipuolisesti sitä, miten toimitaan työnohjaajana, harjoittelimme työnohjausta erilaisin menetelmin ja syvennyimme muun muassa dialogiseen työnohjaukseen.

Päättötyöni käsitteli Lean-menetelmien soveltamista esimiestyönohjausryhmässä. Analysoin leanin vaikutusta ryhmän toimintaan ja tunnistin sen hyödyllisyyden työnohjauksessa.

Nyt suuntaan katseeni kohti oman työnohjaustoimintani myyntiä yrityksille ja sotepalveluille. Verkkopohjaiset työnohjauskerrat ovat osoittautuneet onnistuneiksi, vahvistaen uskoa tulevaisuuteen. Kiitos myös Petri Pyymäelle (antoisasta) myyntivalmennuksesta – voimaa, rohkeutta ja positiivista mieltä!

Olen psykologi Joensuusta ja tarjoan monipuolisesti psykologipalveluita. Tapaaminen voi olla yksilö, pari- tai perhetapaaminen. Opiskelen tällä hetkellä kognitiiviseksi käyttäytymisterapeutiksi ja otan myös harjoitteluasiakkaita silloin tällöin. Tutustu tarkemmin Mielenkaari-verkkosivuihin, ja ota askel kohti parempaa mielen hyvinvointia.

Tervetuloa Mielenkaareen, tarjoamme laadukasta psykologiaa, psykoterapiaa ja ammattimaista työnohjausta Joensuussa. Tutustu palveluihimme kohti parempaa mielen hyvinvointia. Tutustu Mielenkaari-verkkosivuihimme ja ota askel kohti parempaa mielen hyvinvointia.

(työnohjausta esittävä kuva)