Yllättävää apua

Home  >>  Blogi  >>  Yllättävää apua

Yllättävää apua

On 24 helmikuun, 2023, Posted by , In Blogi, By ,,,,,, , With Kommentit pois päältä artikkelissa Yllättävää apua

Olen tuskaillut verkkosivujen kanssa jo pitkään. Google ei jostain syystä sivuja oikein löydä ja sitä kautta data asiakkaista sekä oma näkyvyys asiakkaille jää heikoksi. Asia on siirtynyt ja siirtynyt kun muutakin tekemistä yrittäjällä on yllinkyllin 🙂

Kesällä jo yritin yhden mainostoimiston kanssa asiaa ratkaista, mutta asia ei silloin edistynyt. Nyt taas uuden vuoden lupausten kautta tormistauduin ja löysin googlen kautta Joensuulaisen Sagura Oy:n. Sieltä Kristofer Korhonen tekikin pyytämäni muutokset supernopeasti parissa tunnissa! Olin aivan tyrmistynyt. Voiko joku asia nykymaailmassa olla näin helppoa?

Muiden yhteyksien kautta ajauduin myös Business Joensuun Digigrow hankkeen vetäjän Marko Soikkelin juttusille ja sain häneltä myös parissa tunnissa joukon ideoita verkkonäkyvyyden parantamiseen. Tyrmistykseni senkuin kasvoi, onko tälläistä palvelua oikeasti olemassa (ja ilmaiseksi!) ?

Markon ajatusten myötä tein vielä yhteistyötä uudelleen Saguran kanssa ja loputkin muutokset tehtiin yhtä nopeasti. Toivon, että näillä eväin nyt pääsen Googlen sivulta 5 ajan kanssa lähemmäs huippua. Eikun sitä vain odotellessa hyvin mielin 🙂