Työhuone Tiedepuistolla

Home  >>  Blogi  >>  Työhuone Tiedepuistolla

Työhuone Tiedepuistolla

On 24 maaliskuun, 2023, Posted by , In Blogi, By ,,,, , With Kommentit pois päältä artikkelissa Työhuone Tiedepuistolla

Kotona tehty työ on ihanaa oman aikansa. Yritystoimintani alkoi 2016 ja oli aluksi osa-aikaista. Tein ammatinharjoittajana työtä noin yhden päivän viikossa. 2018 tuli sitten mahdollisuus heittäytyä täysillä ammatinharjoittajuuteen.

Alusta lähtien olen tehnyt kirjalliset työt (= laskutus, kirjanpito, mainonta, kilpailutukset, luvat/turvallisuusdokumentit, www-sivut, toiminnan ideointi, tietyt kirjalliset asiakastyöt, opiskelut jne.) kotona. Aluksi ja asunnon ollessa omakotitalo tämä ei aiheuttanut ongelmia. Myöhemmin, kun tila jossa asuin pieneni, tilanne muuttui. Viimeinen vuosi yhdessä yritysasioiden kanssa makuuhuoneessa alkoi jo tuntua todella ahdistavalta 🙂 Herätessa oli silmien edessä heti työpöytä, tietokone ja tulostin.

Työpsykologina osaan siinä määrin analysoida omaa vointiani, että totesin tilanteen olevan menossa huonoon suuntaan. Tuli siis aika miettiä, mistä työhuone kaikille tavaroille ja kirjallisille töille sekä asiakaskäynneille.

Erilaisia huoneita kävin katsomassa useampia. Myös netissä katsellen sai kuvaa millaista tarjonta oli sillä hetkellä. Lopulta päädyin Tiedepuistoon monestakin syystä. Teidepuisto antaa mahdollisuuden yhteisölliseen toimintaan Louhelan Woiman kautta. Se on keskeisellä paikalla ja tilat ovat kauniit. Erilaisia kokoushuoneita on runsaasti tarjolla kun tarvitaan. Sitäpaitsi ravintolasta saa HYVÄÄ ruokaa 🙂

En ole ainakaan vielä katunut. Päin vastoin olen huomannut, että oma olotila lähti kohentumaan hetimiten, kun työpöytä muutti pois kotioloista 🙂